Etkinlik Takvimi
UCLG-MEWA Newsletter-5

Intertraffic İstanbul 2015 21.04.2015

Intertraffic İstanbul 2015

Intertraffic İstanbul ulaştırma sektörünün önde gelen kurumlar, odalar, birlikler, dernekler ve üniversitelerin desteğini alarak, ulusal ve uluslararası firmaları potansiyel ziyaretçi ile buluşturmak için hazırlanıyor. 

UCLG-MEWA olarak desteklediğimiz 8. Intertraffic İstanbul Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı 27-29 Mayıs 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Trafik profesyonellerinin 3 gün boyunca dünya çapında bağlantılar kurmasına olanak sağlayacak olan fuarın, altyapı, trafik yönetimi, yol güvenliği ve park sistemleri alanında faaliyet gösteren 200 katılımcı firma ve 79 ülkeden 5.000’nin üzerinde profesyonel ziyaretçiyi ağırlaması beklenmektedir.

İstanbul;  Avrupa’dan, Asya’dan, Orta Doğu’dan ve Kuzey Afrika’dan gelen katılımcı ve ziyaretçiler için mükemmel bir bağlantı noktası olma niteliği taşımaktadır. T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen ve Amsterdam RAI ve UBM NTSR tarafından organize edilen ulaşım sektörünün tüm birimlerini tek bir çatı altında bir araya getiren Intertraffic İstanbul 2015’in, sadece Türkiye için değil tüm bölge için harika bir iş platformu sağlayacağı düşünülmektedir.

Ulaşım ve trafik güvenliği üzerine önemli bir konferansın da yer alacağı bu etkinlikte, üst düzey karar merciileri ile yüz yüze iletişim kurma fırsatından faydalanabilir ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti tarafından gerçekleştirilecek olan ulaşım sektörü yatırımlarını ilk ağızdan dinleme imkanını bulabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için: http://intertrafficistanbul.com/